Personal training, groepstraining en diëtetiek in Groningen - Ruime privelocatie

Personal training, groepstraining en diëtetiek in Groningen

Biografie van Gustaw Kurkowski

Basketbal, skaten, klimmen, freestyle bmx'en, muay thai, turnen en op een blauwe maandag zelfs één dag voetbal, ik heb het allemaal gedaan. Met een grote passie voor voeding en sport begeleid ik als diëtist, personal trainer en calisthenic bootcamp instructeur klanten met uiteenlopende doelen en wensen. Zelf ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daar vermaakt ik mij met een combinatie van powerlifting, bodybuilding en allerlei acrobatische toestanden.

Begin 2006 besloot ik dat de combinatie van sport en voeding toch echt het gene is waar mijn passie ligt. Vanaf dat moment heb ik duizenden uren aan zelfstudie besteed op het gebied van voeding en krachttraining. Sindsdien heb ik de nodige uren doorgebracht in het krachthonk en alle vergaarde kennis in de praktijk toegepast en getoetst.

Na een Fitvak-a Fitnessinstructeur opleiding behaald te hebben ben ik Voeding en Diëtetiek gaan studeren aan de Hanzehogeschool in Groningen om mijn voedingskennis verder uit te breiden. Tijdens mijn studie heb ik de nadruk gelegd op ziektespecifieke voeding in combinatie met sport.

Met de verkregen kennis en ervaring begeleid ik sinds zes jaar klanten met uiteenlopende doelen door middel van voeding en krachttraining. Als redelijk nuchter persoon, begeeft ik mij niet snel in de extremen. Niks is verboden en alles is toepasbaar onder specifieke omstandigheden.

Hypes en een quick fix zul je bij mij niet aantreffen. Wel de keiharde waarheid. Ik geef jou de benodigde kennis en informatie zodat jij jouw eten en training zult begrijpen en toe kunt passen om jouw doelen te bereiken. Als ervaringsdeskundige help ik jouw haalbare doelen te stellen en bereid ik jou steeds voor op de struikelblokken die je tegen gaat komen.

Een holistische aanpak is voor mij van groot belang. Voeding, training en iemands gemoedstoestand zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het creëren van balans binnen- en tussen deze vakgebieden staat centraal in mijn aanpak.

Bekijk mijn linked-in profiel voor meer informatie. Op de facebook pagina van Food and Motion is het laatste nieuws te vinden.

Ontvang mijn nieuwsbrief

Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Gustaw Kurkowski

Gustaw flyer klein

"Gustaw is niet alleen een gedreven professional met diepgaande kennis op het gebied van voeding en krachttraining.

Ook is hij ervaringsdeskundige op het gebied van voeding en diëten, bodybuilding, powerlifting, allround krachttraining, calisthenics en vele andere trainingsvormen.

Al deze kennis en ervaring gebruikt hij om jou te begeleiden op weg naar een nieuw lijf"

Schrijf of bel: 0645955291

Vraag een consult aan of stel een andere vraag.

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Naar boven