Onze nieuwe website!

Hoi! Food and Motion was toe aan een transformatie. Daarom hebben we alles op de schop genomen. Onze naam (Reborn Health Club), Logo EN locatie zijn veranderd! Bekijk hier onze nieuwe website.

 

Logo Reborn Health Club Groningen

 

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 907 niet laden
De 5 bijwerkingen van afvallen

De 5 bijwerkingen van afvallen

Zoals je vast eens gezien hebt, heeft elk medicijn een lijst van mogelijke bijwerkingen. De ernst van deze mogelijke bijwerkingen weeg je altijd af tegen de positieve gevolgen van het gebruikte medicijn. Gezonde voeding en training hebben beide echter ook hun bijwerkingen...

Met deze 5 gevolgen van afvallen en fitter en sterker worden hoop ik jou de motivatie te geven om met volle moed met jouw doelen aan de slag te gaan.

Ik hoop dat je zult zien dat je altijd al in staat bent geweest om een gezond lichaam te hebben dat fit en sterk is en tegelijkertijd geen beperking hoeft te zijn in jouw plezier in eten.

Bijwerking #1: Zelfvertrouwen

Een verhoogd zelfvertrouwen is één van de fijnste gevolgen van vetverlies. Met meer zelfvertrouwen de dag doorkomen verandert jouw zelfbeeld en gedrag. Jouw omgeving ziet dit en alles gaat je makkelijker af.

Bovendien geven de eerste kilo's vetverlies net die boost in zelfvertrouwen die je nodig hebt om door te zetten. Zo kom je in een positieve spiraal waarin jij je steeds zelfverzekerder voelt en dat gaat niet ongemerkt aan de wereld voorbij!

Bijwerking #2: Geld

Het klinkt misschien een beetje gek dat vetverlies invloed zou hebben op jouw inkomen, toch is dit wel het geval. Hoe? Allereerst bespaar je geld doordat je minder uitgeeft aan allerlei dikmakende snacks.

Kamp je bijvoorbeeld met diabetes type 2 en val je voldoende af, dan kan dit betekenen dat jouw medicatie geminderd of zelfs helemaal gestopt kan worden wat weer geld scheelt.

Zoals ik in punt #1 zei, stijgt jouw zelfvertrouwen wanneer je afvalt. Hierdoor ben je zekerder van jezelf en zal dit op termijn deuren openen voor promoties en betere carrièrekansen

Regelmatig zie ik mijn klanten stappen maken in hun carrière dankzij hun gewonnen zelfvertrouwen die zij voorheen niet aandurfden.

Bijwerking #3: Direct een verbeterde gezondheid

Wanneer je met gezondheidsklachten naar de dokter gaat, helpt een paar kilo gewichtsverlies bijna altijd om jouw aandoening beter hanteerbaar te maken.

Of je nou diabetes, hart-en vaatziekten of gewrichtsproblemen hebt, gewichtsverlies geeft direct vermindering van jouw klachten.

Afvallen verlaagt jouw bloedsuikerspiegel en bloeddruk, verlicht gewrichtspijn en geeft je een betere nachtrust zodat je overdag meer energie hebt om te genieten van jouw gestegen zelfvertrouwen.

Als leuke bijkomstigheid verbetert vetverlies jouw slaap en seksleven. Aangezien beide de kwaliteit van jouw leven verhogen, geef je jezelf het best mogelijke leven wanneer je de tijd neemt om overtollig vet te verliezen!

Bijwerking #4: Een verbeterde gezondheid in de toekomst

Niet alleen vandaag heb je profijt van vetverlies. Val een paar kilo blijvend af en je zult hier voor de rest van jouw leven profijt van hebben.

In plaats van dat je met allerlei aandoeningen komt te kampen, zal je een gezond leven kunnen leiden waarin jouw lijf genieten van het leven mogelijk maakt en niet altijd een beperking vormt.

Door een gezond gewicht te bereiken verminder je de kans op aandoeningen zoals diabetes, hart-en vaatziekten, gewrichtsklachten, de meeste vormen van kanker, verhoogde bloeddruk en dementie.

Met andere woorden, val nu af naar en gezond gewicht en je verkleint aanzienlijk het risico op al deze aandoeningen

Bijwerking #5: Alles smaakt lekkerder

Op het moment dat je jouw nieuwe vetverbrandende leefstijl eigen hebt gemaakt, krijg je een onverwachte bonus. Omdat je niet meer overeet en gedachteloos altijd het bord leeg eet of nog één of twee keer opschept, zal je meer genieten van elke hap eten.

Je zult elke hap eten goed kauwen en proeven voordat je het eten doorslikt. Omdat je geen producten meer eet die overladen zijn met toegevoegde suikers en zout, zal de echte smaak van het eten naar boven komen.

Jouw smaakpapillen raken haast verlamd door de overdaad aan zoet en zout die ons eten bevat. Nadat je deze smaakverlamming ongedaan hebt gemaakt, zal je de overmatig zoete en zoute producten niet eens lekker meer vinden aangezien alle smaak daarin verdoezelt is.

Waar je juist naar zult hunkeren zijn kwalitatief hoogwaardige en onbewerkte producten die smaken zoals de gebruikte ingrediënten horen te smaken.

Als bijkomend voordeel zijn het juist deze producten die haast vanzelf een slank, strak en gezond lichaam geven.

Nu jij jouw eten goed kauwt, krijgen jouw hersenen de tijd om de signalen van verzadiging te herkennen en stop je met eten voordat je een overmaat aan calorieën tot je neemt.

Hoe vaker je aandachtig gaat eten, hoe makkelijker je het verzadigingssignaal zult herkennen en hoe makkelijker jij jouw gewenste gewicht bereikt!

Het beste halen uit het menselijk lichaam is mijn grootste passie. Daarom heb ik mij toegewijd om mensen zoals jij te helpen om hun angsten, grenzen en twijfels te overwinnen en de verwarring rondom gezond eten en trainen uit de weg te ruimen.

Ik weet als geen ander dat een gezond leven binnen jouw handbereik ligt - honderden van mijn klanten gingen jou voor, nog vele honderden zullen na jou volgen maar nu is het tijd voor jou.

Bel of schrijf mij direct om aan de slag te gaan met een plan dat vetverlies vanzelfsprekend maakt en je slap, moe en futloos voelen de nek omdraait.


Benut jouw emoties

Kan jij je een tijd herinneren waarin je compleet ontevreden was over jouw lichaam? Het is makkelijk jezelf neer te halen wanneer jouw lichaam ver verwijderd is van jouw droomlijf.

Wordt je overspoeld door negatieve emoties? Weiger jezelf verder de put in te drukken en gebruik deze negatieve emoties juist als de springplank die jouw droomlichaam in vervulling laat gaan.

Richt jouw ontevredenheid over jouw lichaam op het zetten van de benodigde stappen. Gebruik jouw boosheid en verdriet en herwin de controle over jouw lichaam. Maak een plan en voer het vandaag nog uit!


Sla wraps met kip en citroengrasSla wraps met kip en citroengras

Hier heb je een snel te bereiden recept dat ook nog eens lekker is! Rijk aan eiwit en vezels, laag in dikmakende suikers ( simpele koolhydraten) en zonder toevoeging van kunstmatige smaakstoffen die de echte smaak van het eten verdoezelen.

Doe wat salsa op de wraps als je van pittig eten houdt en geniet!

Porties: 4

De citroengras dressing:

  • 3 eetlepels sinasappelsap (liefst vers geperst)
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 eetlepel kokosmelk
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 1 fijngehakte spaanse peper
  • 1 eetlepel fijngehakte citroengras
  • 1 theelepel fijngehakte gemberwortel

De wraps:

   • zout naar smaak (probeer het eerst zonder)
   • 500 gram kipfilet
   • 2 romaanse sla
   • verse bieslook als garnering

Bereiding:

   1. Meng in een grote kom de sinaasappelsap, limoensap, kokosmelk, sesamolie, spaanse peper, citroengras en gemberwortel.
   2. Breng een pan water aan de kook en kook de kipfilet gedurende 5-7 minuten. Giet af en versnipper de kip direct in de kom met de dressing.
   3. Schep de kip met dressing op twee of drie blaadjes romaanse sla en bestrooi het geheel met de fijngehakte bieslook. Eet smakelijk!

Voedingswaarde per portie:

195 kilocalorieën, 30,5 gram eiwit, 5.5 gram vet, 5 gram koolhydraten, 2 gram vezels

Verwijs jouw vrienden en familie

Gebruik de onderstaande knop om jouw naasten aan te melden voor mijn nieuwsbrief zodat ook zij hun lichamelijke en gezondheidsdoelen kunnen bereiken of geef je op voor een proefles Personal training.

 

Introducé

   

   

  Blog

  Als er een vakanties aan komt, kom jij dan ook aan?

  on 20 april 2022
  Als er een vakanties aan komt, kom jij dan ook aan?

  Negen tips om op gewicht te blijven tijdens de vakantie De meivakantie komt er weer aan! Wil jij van de vakantie genieten zonder je gezonde voedingspatroon en/of sportschema aan dekant te gooien en aa...

  Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht

  on 15 augustus 2019
  Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht

  Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht 7 tips om makkelijk af te vallen na de vakantie Oké, je hebt de touwtjes even laten vieren. Geen probleem, want als het goed is heb jij...

  Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

  Leer hoe je makkelijk afvalt met voeding en training

  Proefles personal training

  Geef je hier op voor een vrijblijvende kennismaking en proefles personal training.
  captcha
  Herladen

  Contact

  Food and Motion
  Mobiel: 0645955291
  Wasaweg 4 - 1
  9723 JD Groningen

  Naar boven