Onze nieuwe website!

Hoi! Food and Motion was toe aan een transformatie. Daarom hebben we alles op de schop genomen. Onze naam (Reborn Health Club), Logo EN locatie zijn veranderd! Bekijk hier onze nieuwe website.

 

Logo Reborn Health Club Groningen

 

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 907 niet laden

Olivier overwint alle obstakels

"Met gemiddeld 4 keer per week naar de sportschool, ongeveer 2x per week hard te lopen en goede klasseringen in de wedstrijd series van obstacleruns, kan ik wel zeggen dat sporten en trainen niets nieuws is voor mij. Toen mijn vriendin mij mee vroeg om een keer mee te trainen met een bootcamp workout van Food and Motion, waren mijn verwachtingen dus niet al te hoog en zag ik het meer als even lekker buiten zijn.

Olivier vooruitgang

Niet voor mij bestemd

Eenmaal bij de training aangekomen stond daar een groep van jonge, oude, fitte en minder fitte mensen. Ik vroeg mij meteen af hoe al deze mensen dezelfde training konden volgen. Gustaw gaf direct al aan dat de training voor de meeste fitte mensen te zwaar zou moeten zijn dus begon ik enthousiast aan de training.

Ieder zijn grens

De training verliep totaal anders dan ik had verwacht. Niet de standaard jumping Jacks en push ups maar een mooie combinatie van krachttraining met je eigen lichaamsgewicht en dat van andere, evenals een deel conditie training. Soms worden de trainingen zwaarder gemaakt met potten vol met zand, buizen vol water, hamers en banden.

Het mooie aan deze training is dat Gustaw constant kijkt of iets te licht of te zwaar voor iemand is en als het maar even te licht is, zorgt Gustaw er voor dat de oefening zo veranderd wordt dat je toch tot het gaatje gaat.

Het zijn dus geen standaard trainingen. Gustaw levert echt maatwerk voor iedereen. Kan je nog praten en lachen, dan zorgt Gustaw wel dat dat niet meer lukt. Mocht hij zien dat je het te zwaar hebt dan zal hij er alles aan doen om je door de training heen te slepen zolang het maar wel veilig gebeurd.

Ook al ga ik meerdere keren per week naar de sportschool, toch merkte ik dat ik andere spieren gebruikte dan ik daar gebruik. Ook gebruik je bij veel oefeningen bijna alle spieren in je lichaam waardoor het nog zwaarder wordt en je resultaten nog beter.

Van Amsterdam naar Groningen

Momenteel studeer ik geneeskunde aan de universiteit van Amsterdam. Na mijn eerste training heb ik desondanks, elke keer als ik in de buurt was, weer meegegaan. Gustaw is niet alleen een super trainer en een aardige vent. Hij helpt je ook bij het verbeteren van je houding door middel van de juiste spieren aan te spannen en daar heb je in het dagelijks leven maar ook zeker bij andere sporten profijt van.

Na de training heb ik twee dagen lang spierpijn gehad in spieren die ik normaal ook al train. Omdat Gustaw er voor heeft gezorgd dat ik deze spieren op een hele andere manier aanpak was de spierpijn intens. De spierpijn was niet eenmalig maar komt elke training terug, omdat elke training zo afwisselend is.

Ik kan iedereen aanraden om een keer te gaan bootcampen bij Gustaw. Mensen die nog nooit gesport hebben en graag aan hun lichaam willen werken maar ook zeker de al fitte personen die effectief willen trainen op een andere afwisselende manier."

Olivier

Olivier obstacle run

Blog

Als er een vakanties aan komt, kom jij dan ook aan?

on 20 april 2022
Als er een vakanties aan komt, kom jij dan ook aan?

Negen tips om op gewicht te blijven tijdens de vakantie De meivakantie komt er weer aan! Wil jij van de vakantie genieten zonder je gezonde voedingspatroon en/of sportschema aan dekant te gooien en aa...

Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht

on 15 augustus 2019
Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht

Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht 7 tips om makkelijk af te vallen na de vakantie Oké, je hebt de touwtjes even laten vieren. Geen probleem, want als het goed is heb jij...

Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Leer hoe je makkelijk afvalt met voeding en training

Proefles personal training

Geef je hier op voor een vrijblijvende kennismaking en proefles personal training.
captcha
Herladen

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Naar boven