Onze nieuwe website!

Hoi! Food and Motion was toe aan een transformatie. Daarom hebben we alles op de schop genomen. Onze naam (Reborn Health Club), Logo EN locatie zijn veranderd! Bekijk hier onze nieuwe website.

 

Logo Reborn Health Club Groningen

 

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 907 niet laden

Peter leeft op

Peter kwam bij mij om fitter te worden. Het buikvet mocht wat minder, zijn energieniveau was wat laag en ook zijn kracht liet te wensen over. Vroeg opstaan viel hem zwaar. Uit de stoel komen kostte hem wel erg veel moeite voor een man in de dertig. Elke kleine klus die hij moest doen thuis of op het werk voelde als een hele opgave. Steeds weer liep Peter tegen de muur op. Daar is nu een eind aan gekomen!

Peter MulderToen wij begonnen had Peter de eerste training moeite om tien keer te squaten (kniebuigen) zonder externe weerstand (met veel spierpijn achteraf ). Drie maanden later doet hij tien herhalingen met 50 kilo op de rug. Overigens met minder moeite dan voorheen zonder gewicht. Opstaan uit de stoel is dan ook absoluut geen probleem meer.

In deze blogpost deelt Peter kort zijn ervaringen over de begeleiding die hij van mij heeft ontvangen.

Spinning your wheels

"Ik vroeg mij af waarom ik ondanks mijn fysiek drukke baan en sporten, niet veel fitter voelde dan dat ik deed. Het ging allemaal wel maar het bleef toch vaak een zware opgave om alles te bolwerken op zo’n dag.

Ik begreep het niet helemaal  en dus zocht ik een beetje hulp om even de puntjes op de i te zetten zodat ik daarna zelf weer verbeterd aan de slag kon.

Maar wat ik te horen kreeg te horen wel iets meer dan ik had verwacht. Uit het onderzoek kwam naar voren dat mijn eetpatroon en fysieke gesteldheid veel te wensen overlieten. Dat was even schrikken en ik kon het in het begin ook moeilijk bevatten. Naar mijn gevoel was ik elke dag fysiek actief bezig en at ik ook goed.

De vraag was natuurlijk wat ik fout deed.

Verse start

Gedurende mijn gesprekken met Gustaw kwam ik er al snel achter dat ik grote stukken bruikbare kennis over voeding, bewegen, en sport training miste. Gustaw heeft mij de werking van voeding en training uitgelegd en samen hebben we een nieuwe basis gelegd voor een gezond en energiek lijf.

De nieuwe aanpak van mijn oude eetstijl werd veel bewuster en regelmatiger. Nu ik beter begreep wat eten eigenlijk is en hoe het werkt, keek ik er heel anders tegenaan. De constante strijd was voorbij en werd vervangen door een fijn leerproces. De nieuwe aanpak van mijn trainingen was gestructureerd en doelgericht. Al snel kwam ik er achter wat training werkelijk inhield en leerde ik mijn lichaam opnieuw kennen.

Wind in de rug

Voor dat ik het door had, kwamen de eerste resultaten! En hoe!

Het lichaam reageerde direct op de nieuw gemaakte eetafspraken en daardoor ontstond veel meer energie. Het constante geschommel in energie en bijbehorende dip was verleden tijd. De extra energie die ik kreeg kon ik ook gelijk weer kwijt in mijn persoonlijk begeleide trainingen. Hierdoor ontstond er al na een paar trainingen een bruisende fitheid die ik voorheen niet kende.

Ik kwam razendsnel op een next-level in mijn leven waarin mijn dagelijkse uitdagingen veel gemakkelijker zijn geworden en daardoor ook veel prettiger omdat alles nu met veel meer gemak gaat.

Ik voel sinds kort de wind in mijn rug en de zon op mijn kop en dit gevoel wil ik echt niet meer kwijt. Deze samenwerking aangaan met Gustaw is een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt de afgelopen jaren."

Peter

Blog

Als er een vakanties aan komt, kom jij dan ook aan?

on 20 april 2022
Als er een vakanties aan komt, kom jij dan ook aan?

Negen tips om op gewicht te blijven tijdens de vakantie De meivakantie komt er weer aan! Wil jij van de vakantie genieten zonder je gezonde voedingspatroon en/of sportschema aan dekant te gooien en aa...

Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht

on 15 augustus 2019
Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht

Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht 7 tips om makkelijk af te vallen na de vakantie Oké, je hebt de touwtjes even laten vieren. Geen probleem, want als het goed is heb jij...

Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Leer hoe je makkelijk afvalt met voeding en training

Proefles personal training

Geef je hier op voor een vrijblijvende kennismaking en proefles personal training.
captcha
Herladen

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Naar boven