Onze nieuwe website!

Hoi! Food and Motion was toe aan een transformatie. Daarom hebben we alles op de schop genomen. Onze naam (Reborn Health Club), Logo EN locatie zijn veranderd! Bekijk hier onze nieuwe website.

 

Logo Reborn Health Club Groningen

 

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 907 niet laden

Wil jij veel sneller van jouw verkoudheid af?

Ben jij regelmatig verkouden? Uitzieken is niet de enige optie. Door tijdelijk zink suppletie te nemen, verkort je de duur van de verkoudheid met bijna de helft.

Uitzieken was lang de enige optie om van jouw verkoudheid af te komen. De afgelopen jaren zijn er steeds meer onderzoeken uitgevoerd waaruit blijkt dat zink suppletie jouw herstel aanzienlijk kan versnellen.

verkouden

Zink tijdens verkoudheid

Zink is een mineraal dat onderdeel uitmaakt van vele lichamelijke processen. Met betrekking tot verkoudheid gaat het om de rol en invloed van zink op het afweersysteem. Door tijdelijk 100 milligram extra zink te nemen, kan je jouw hersteltijd met bijna de helft verkorten.

Het is niet haalbaar om deze hoeveelheid extra zink uit voeding te halen. De enige manier om dit binnen te krijgen is het gebruik van een supplement.

Onderaan heb ik een link geplaatst naar een geschikt supplement. Om het beste resultaat te bereiken,  start je de suppletie het liefst binnen 24 uur na de eerste verschijnselen van de verkoudheid.

100 milligram zink is 10 keer de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor een volwassene en is enkel bedoeld om tijdens de verkoudheid in te nemen. Het kan zijn dat jou maag geïrriteerd raakt door deze dosering. In dat geval kan je de suppletie het beste stoppen. Onder de 75 milligram per dag blijkt er namelijk geen effect te zijn op de verkoudheid.

Hier vind je een geschikt preparaat van goede kwaliteit:

https://www.bodystore.nl/zink-picolinaat.html

of hetzelfde preparaat bij bol.com:

https://www.bol.com/nl/p/zinc-picolinate-50-mg-now-foods/9200000076792966/

Blog

Als er een vakanties aan komt, kom jij dan ook aan?

on 20 april 2022
Als er een vakanties aan komt, kom jij dan ook aan?

Negen tips om op gewicht te blijven tijdens de vakantie De meivakantie komt er weer aan! Wil jij van de vakantie genieten zonder je gezonde voedingspatroon en/of sportschema aan dekant te gooien en aa...

Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht

on 15 augustus 2019
Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht

Restart na de vakantie: verder afvallen naar een gezond gewicht 7 tips om makkelijk af te vallen na de vakantie Oké, je hebt de touwtjes even laten vieren. Geen probleem, want als het goed is heb jij...

Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Leer hoe je makkelijk afvalt met voeding en training

Proefles personal training

Geef je hier op voor een vrijblijvende kennismaking en proefles personal training.
captcha
Herladen

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Naar boven