Schrijf of bel: 0645955291

Vraag een consult aan of stel een andere vraag.
×

Fout

Categorie niet gevonden

Testimonial Meriel

 Meriel

De eerste keer dat een vriend mij drie jaar geleden vroeg om mee te gaan naar een bootcamptraining was ik sceptisch. Amerikaans getinte taferelen en je laten afmatten, ik dacht dat het niets voor mij zou zijn. Maar sinds die eerste keer heb ik bijna geen week gemist! Trainen in de open lucht is heerlijk, ook in de winter.

Gustaw is een professionele en ter zakenkundige trainer (met humor overigens) die iedereen op zijn of haar niveau begeleid. Bootcamp heeft me sterker en fitter gemaakt, maar ook vrolijker. Samen trainen is namelijk niet zelden hilarisch.

Meriel

Testimonial Marije

MarijeIn de zoektocht naar een uitdagende sport kwam ik Food&Motion tegen en werd ik nieuwsgierig. Ik kan je zeggen, de eerste paar trainingen waren erg pittig, maar na drie keer was er een omslag en gingen de oefeningen mij steeds makkelijker af.

Ik vond het erg leuk om in de groep gezamenlijke oefeningen te doen waarbij je gebruik maakt van elkaars lichaamsgewicht. Wanneer je met z’n tweeën iemand over het fietspad tilt, zorg je er wel voor dat je diegene stevig vasthoudt en niet laat vallen op het asfalt.

Ook hebben we veel oefeningen in het zand gedaan wat bijna het karakter kreeg van een legeroefening want wat was dit zwaar! Maar ik moet zeggen dat ik niet eerder aan een sport deelgenomen heb die in korte tijd zoveel effect heeft gehad op mijn lichaam.

Dit is vooral te wijden aan de persoonlijke coaching die je tijdens de training van Gustaw krijgt. Hij ziet precies wanneer het je te gemakkelijk af gaat en dan bedenkt hij direct een aanpassing om je uit te dagen. Je kan ook aan hem zien dat hij het leuk vindt om je te motiveren waardoor je nog een tandje harder gaat.

Marije Effing-Boele

Ontvang mijn nieuwsbrief

Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Testimonial Job

Job


Ik was sceptisch toen mijn broer mij overhaalde om aan bootcamp te gaan doen. Nu zijn we drie jaar verder en ga ik nog steeds wekelijks richting plantsoen, weer of geen weer... Waarom? Het maakt je sterker, fitter en energieker.

Ik heb een stok achter de deur nodig en bootcamp geeft me die in de vorm van een groep enthousiastelingen en een strenge doch jolige instructeur die goed aanvoelt wat je kunt. Dat blijkt vaak meer te zijn dan je zelf voor mogelijk hield. En dat maakt het kicken.


Job

Testimonial Jesse

Jesse

Al drie jaar ga ik met veel plezier naar de wekelijkse lessen bootcamp van Gustaw. In eerste instantie was het idee om een beetje fit te blijven en conditie te behouden in het winterseizoen, maar dit liep al snel uit tot een blijvende workout waarvan je erg voldaan thuiskomt. 

In deze lessen gaat het om het trainen van je gehele fysiek, dus ook de spieren die je normaal niet gebruikt, die dan ook na de eerste lessen goed voelbaar waren. Door de tijd heen merk je duidelijk vooruitgang en krijg je steeds meer uitdaging, ook al is de bootcampgroep een stuk groter en gezelliger geworden.

Binnenkort de eerste obstaclerun met een aantal van deze groep om zomaar iets te noemen. Daarnaast hoor ik ook af en toe mensen om me heen zeggen dat het resultaat zeker zichtbaar is; uiteraard een leuk bijkomend voordeel.

Groeten Jesse

Testimonial Elke

elke

Ik zag er eerst als een berg tegenop, om een keertje mee te gaan naar Bootcamp om het 'uit te proberen' want, wanneer je al een poosje niet meer echt actief bent geweest weet je zeker dat je conditie ver beneden peil is. Om die stap te wagen ben je al op de goede weg, had ik mij voorgenomen. Zo gezegd, zo gedaan.

Na de eerste les werd ik met de neus op de feiten gedrukt dat ik inderdaad al een poosje niet echt sportief ben geweest.. Het leuke aan Bootcampen is dat het lekker buiten is, door de seizoenen heen, waardoor je goede weerstand opbouwt.

 De oefeningen doe je in teamverband, wat het erg leuk maakt, want samen sporten is toch altijd leuker! Maar je werkt wel aan je eigen kracht- en spierontwikkeling. Gustaw begeleid je daar erg goed in. Hij heeft snel door waar je grens ligt en speelt daar goed op in.

Ook variëren de oefeningen waardoor niet één les hetzelfde is. Verder krijg je er juist meer energie door, dat geloof je niet na de eerste twee lessen maar na langere tijd merk je dat je beter in je vel zit.

Elke

Testimonial Jip

jip

In oktober 2014 ben ik begonnen aan de bootcamp lessen van Gustaw. Ik had het al eens eerder gedaan bij een andere organisatie, maar dit was alweer meer dan een jaar geleden. Überhaupt was het een jaar geleden dat ik gesport had, dus ik ging met lichte spanning richting mijn eerste training.

En daar stond Gustaw, zo gespierd als een bodybuilder, een licht strenge blik en het liefst was ik dus direct op mijn fietsje weer terug naar huis gereden. Wat stond mij te wachten?!Een erg leuke training, aangepast op mijn niveau met uitdagende oefeningen. Net even anders dan anders.

Grote buizen die we zelf vulden met water, een zware hamer die we mee moesten zeulen en zandzakken die we over moesten geven. Dit maakt ook dat het iedere keer weer leuk is om naar een training van Gustaw te gaan.

Iedere keer is het weer anders, dat houdt het uitdagend. En lukt het even niet? Gustaw weet wel iets te verzinnen, waardoor je toch weer meer kan dan je denkt. En zo kom je iedere keer weer met een voldaan gevoel thuis. (De twee dagen daarna zijn vaak wat minder......).

Jip

 

Testimonial Kyle

I really can't count myself as the active type, but through the reccomendation of a friend (not my doctor, thankfully) I decided to try out the Food and Motion bootcamp. It's great! Loads of fun! For one hour a week, in the park, we go all out! Driven along by the very proffessional, extremely likable and slightly sadistic Gustaw (the trainer), who is probably the most pumped individual in the whole park.

He knows his stuff when it comes to building up muscle, killing the flab and generally making you feel better about your fitness. He also speaks six languages fluently, so nothing gets lost in translation. If I had the body of a roman god I'd still go.

If I had to describe Food and Motion in three words they would be; Positive, Friendly and GRUELING! If it is indeed not for the faint-hearted then it's also highly reccomended!

Kyle

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Testimonial Renate

Renate

Via groupon ben ik bij de bootcamp groep gekomen en was eigenlijk meteen enthousiast. Aanvankelijk had ik bij bootcamp toch verwacht dat een training echt afzien zou zijn, maar doordat je samen met een gezellige groep sport en Gustaw met afwisselende oefeningen komt, is iedereen vaak verbaasd dat het uur al weer voorbij is.

Wat ik heel goed vind aan de lessen is dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met iedereen. Een voorbeeld hiervan is dat Gustaw regelmatig vraagt of voorgaande lessen zwaar genoeg/ te licht waren of dat er mensen zijn met klachten of blessures waar rekening mee gehouden moet worden.

Tijdens de lessen zelf merk je dit doordat Gustaw wel eens test of iemand er een schepje bovenop kan doen of er tips gegeven worden om bijvoorbeeld je houding te verbeteren. En het is gewoon superleuk!!

Renate

Testimonial Menno

Menno

Tijdens mijn eerste les bootcamp was het koud, donker en nat. Ik dacht bij mezelf: "waar ben ik aan begonnen?" Na 5 minuten was deze gedacht al helemaal weg. We waren aan het sporten met een kleine maar toch gezellige groep.

Gustaw had veel afwisselende oefeningen die daarnaast ook nog eens leuk zijn om te doen. Aan het eind van mijn eerste bootcamp had ik een voldaan en goed gevoel. De dagen daarna had ik flink wat spierpijn, maar dat hoort er natuurlijk een beetje bij.

Sindsdien ga ik 1x in de week naar het Noorderplantsoen om daar de leuke, intensieve en afwisselende oefeningen van Gustaw zo goed mogelijk te doen. Gustaw maakt veel gebruik van voorwerpen die in de buiten lucht staan, waar veel creatieve oefeningen op worden uitgevoerd. Naast dat de lessen zwaar en actief zijn, zijn ze ook gezellig en met soms een grapje tussendoor.

Kortom, ik ga altijd met veel plezier naar de bootcamp lessen omdat er veel gevarieerde oefeningen zijn en er een goede sfeer hangt binnen de groep.  

Menno

Naar boven