Schrijf of bel: 0645955291

Vraag een consult aan of stel een andere vraag.
Food and Motion biedt diëtistische begeleiding, personal training en bedrijfsfitness in de stad Groningen. Geen vrij toegang voor jan en alleman maar enkel begeleid trainen 1 op 1 of in groepen tot 12 deelnemers. Nooit meer wachten op apparaten of zoeken naar attributen. Ruimte faciliteiten met voldoende attributen voor alle deelnemers.
 
Geen saaie apparaten en maandenlang hetzelfde doen maar telkens uitdagende, leuke en doelgerichte trainingen met vrije gewichten en lichaamsgewicht.
Geen overdaad aan spiegels, studenten, opgeblazen kleerkasten en schaars geklede dames. Wel een privé setting met éénsgezinde 30-40-50 plussers die net als jij slanker, fitter en sterker willen worden zonder gedoe.
 
Geen diëtist met overgewicht of slappe trainers maar begeleiding door representatieve (ervarings) deskundigen op het gebied van lichamelijke transformaties.
Benieuwd? Geef je op voor een proefles en kennismaking personal training of twee gratis proeflessen van The AfterWorkOut groepstraining!

Personal trainer Groningen

Personal Trainer Groningen Henk Kramer been training 60+

Als personal trainer in Groningen zorg ik ervoor dat jij precies doet wat nodig is om jouw doelen te verwezenlijken en je niet meer doelloos van apparaat naar apparaat gaat in de sportschool. Zo weet je zeker dat jou kracht, conditie en spiermassa toenemen zodat jij je weer fit en zelfverzekerd voelt.

Krachttraining met vrije gewichten is de meest effectieve manier om af te vallen en een fantastisch lichaam te krijgen zoals ij die wilt. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in krachttraining als personal trainer en bestaat mijn training voornamelijk uit krachttraining op een hoog tempo.

Zoek jij een personal trainer in Groningen die een voorbeeldrol heeft en jou telkens weer zal uitdagen om jezelf naar een hoger niveau te krijgen, dan zit je bij mij aan het goede adres!

Diëtist Groningen

Dietist personal trainer leefstijlcoach Groningen voeding energie koolhydraten afvallen

Voeding een een slank, sterk en gespierd lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zoek jij niet zomaar een diëtist in Groningen maar de sportdiëtist die specialist is en daarnaast ervaringsdeskundige? Dankzij mijn kennis en passie voor voeding heb ik mijzelf en vele andere geholpen om vet te verliezen, spier op te bouwen en optimaal te presteren tijdens de sport en in het dagelijks leven. Ook jij kunt hier van profiteren en jouw doelen behalen.

Eten om af te vallen, spier op te bouwen en krachtig en energie de dag door te komen is mijn specialisatie. Daarmee kan ik jou als diëtist helpen begrijpen wat voeding doet in jouw lichaam en hoe jij dit in kunt zetten om jouw fysieke doelen te bereiken.

Bij mij voer je geen stoffige gesprekken over de schijf van vijf maar krijg je echt inzicht in de werking van voeding en de invloed op jouw lichaamssamenstelling. Met de verkregen kennis ben je zelf in staat om de voedingskeuzes te maken die jouw fysieke doelen en gezondheid ondersteunen voor de rest van jouw leven.

Leefstijlcoach Groningen

Leefstijlcoaching is een zeer belangrijk aspect van mijn werk als dietist en personal trainer. Hoe jij naar het leven kijkt, bepaalt voor een groot deel hoe jij je gedraagt.  Jouw lichaam is hier een weerspiegeling van en laat zien of jij sport of niet, hoe jij eet en rust, of jij rookt en alcohol drinkt of juist niet. Door jou te begeleiden in de manier waarop jij kijkt naar het leven en de eventuele knelpunten op te lossen, heeft dit een positief effect op jouw gedrag.

Met de juiste mindset zal je levenslang een nieuwe leefstijl eigen maken en jouw doelen kunnen behouden. Dit zorg er voor dat er continuïteit is in de voeding een training. Hierdoor zijn beide veel effectiever en is de kans op terugval lager.

Bedrijfsfitness Groningen - The AfterWorkOut

Bedrijfsfitness Groningen - The AfterWorkOut - groepstraing met collega's direct na het werk

 

Bedrijfsfitness gericht op afvallen, reductie van fysieke klachten, verbetering van kracht en conditie. Begeleide doelgerichte training met maximaal 12 deelnemers. Direct na werk trainen. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

 

Food and Motion: Afvallen en levenslang fit en sterk blijven!

Wil jij blijvend afvallen? Passen in de kleding van jaren geleden? Je sterk en fit voelen zoals nooit tevoren? Een stok achter de deur en een bron van motivatie? Of dat droomlichaam waar je al jaren stiekem naar verlangt? Samen werken we doelgericht naar de gewenste resultaten toe. Gezonde en doelgerichte voeding, effectieve trainingen en meetbare resultaten staan bij mij bovenaan de lijst!

Of je nou ziek of gezond bent, man of vrouw, (top)sporter of administratief medewerker bij de gemeente, de juiste voeding en training kunnen jou energie en kracht geven die je niet meer voor mogelijk hield. Stel dus niet langer uit en laat je begeleiden door een gedreven professional die jou naar een hoger niveau gaat helpen.

Via het contactformulier kan je direct een consult of proefles personal training in Groningen aanvragen, een vraag stellen of aanmelden voor twee proefweken bootcamp in Kardinge en het Noorderplantsoen. Bel je liever, neem dan contact op via 0645955291.

 

 

 

 

 

Ontvang mijn nieuwsbrief

Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Testimonial Noortje

Noortje Hendrix

Trainen onder begeleiding van Gustaw heeft mij in korte tijd enorm veel gebracht. 

Doordat Gustaw maatwerk levert, geeft hij je een zeer grondige basis voor een gezond en sterk lijf en motiveert hij je hier zelf mee aan de slag te gaan.

Zijn duidelijke uitleg en informatie over zowel de uitvoer van oefeningen, als het ontwikkelen van een passend eetpatroon, draagt hier sterk aan bij.

Hij heeft humor, oog voor detail en is merkbaar betrokken bij het proces, al met al een zeer prettig mens om mee te werken!

Noortje

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Openingstijden

Dag:
Open:
Maandag: 08.00-22.00
Dinsdag: 08.00-22.00
Woensdag: 08.00-22.00
Donderdag: 08.00-22.00
Vrijdag: In overleg
Zaterdag: 09.00-17.00

Locatie

Naar boven