Personal trainer Thijs van Kamp

Personal trainer Groningen Thijs van Kamp

Thijs is sinds september 2017 als personal trainer werkzaam bij Food and Motion in Groningen. Zijn passie voor sport begon al vroeg. Vanaf zijn 8e tot en met zijn 17e heeft hij fanatiek gehonkbald en Nederland vertegenwoordigd op het Europees Kampioenschap honkbal in Polen.

Gedurende zijn sportcarrière heeft hij veel gewerkt aan zijn fysiek en daarmee ook de basis gelegd voor zijn fitnesscarrière, waarmee hij begon nadat hij stopte met honkbal. Om zijn kennis en kunde op het gebied van fitness te vergroten heeft hij gedurende zijn opleiding Sportkunde meerdere fitness gerelateerde stages gedaan.

Thijs haalt plezier uit het begeleiden van mensen. Doelen stellen en deze samen met de klant bereiken vindt hij één van de vele leukste dingen van zijn werk personal trainer. Hij laat je flink zweten en spierpijn is onvermijdelijk maar Thijs is tegelijkertijd heel relaxed in omgang.

Hij begrijpt heel goed dat zijn rol als trainer verder reikt dan je alleen achter de broek aan te zitten tijdens de trainingen. Naast het kweken van een fit lichaam voor zijn klanten, vindt Thijs het daarom heel belangrijk dat jij plezier beleeft in de personal training. Succes gegrandeerd!

Personal trainer en sportmasseur Simon Zwaga

Personal trainer Groningen Simon Zwaga

Simon is personal trainer sport- en ontspanningsmasseur, maar ook een regelneef en een manusje-van-alles. Hij omschrijft zichzelf als een echte connector, iemand die goed is in het verbinden van mensen.

Zijn grootste passie is het helpen van mensen en dat is ook de reden waarom hij dit werk doet. Niet alleen op het gebied van sport kan hij je helpen, maar hij biedt ook graag een luisterend oor of praat met je over voeding.

Hij omschrijft zichzelf als een open boek en dit helpt ook bij het smeden van een band met mensen. Wederzijds vertrouwen vindt hij erg belangrijk en hij gebruikt graag zijn eigen ervaringen om ook anderen te helpen. Hij blijft zichzelf ontwikkelen en leert ook nog dagelijks dingen over zichzelf.

Bewustwording is zijn kernbegrip, zowel voor zichzelf als voor zijn klanten. Voor hemzelf betekent het dat hij bewustere keuzes probeert te maken in zijn leven, bijvoorbeeld over hoeveel tijd hij in werk steekt of in zichzelf of zijn vrienden. Bewustwording is het stukje dat ervoor gaat zorgen dat je je doelen gaat behalen en dit draagt hij daarom ook uit naar zijn klanten.

Zijn passie voor sport begon al op een jonge leeftijd. Op zijn 7e begon hij met twee keer per week gymnastiek en na anderhalf jaar kwam daar ook judo bij. De wens om meer te kunnen groeien zorgde ervoor dat hij nog een sport ging doen, namelijk handballen. Binnen handbal kon hij zich echt verder ontwikkelen en hij koos er uiteindelijk voor om zijn volle focus op deze sport te leggen.

Op zijn 16e begon hij met een sportopleiding in Groningen en hij ging nog meer handballen, tot hij op een zeker moment wel 25 uur per week sportte. Achteraf gezien was dat geen goed plan, want zijn gewrichten werden erg belast en hierdoor ontstonden blessures.

Dit heeft hem wel bewust gemaakt van het feit dat hij snel te veel doet en daarom blijft dit een leerpunt voor hem. De drie jaar dat hij niet kon handballen is hij zich gaan richten op fitness en is hij personal trainer geworden. Toch houdt hij nog altijd vooral van tactische sporten en daarom is hij ook weer gaan handballen. Hij merkt nu met alle opgedane kennis en ervaring, de opgelopen blessures en het daadwerkelijk verhelpen ervan, dat hij zich fitter voelt dan ooit. 

 

Personal trainer en sportmasseur Niek Schokker

Personal trainer Groningen - Niek Schokker

Niek is een gemotiveerde personal trainer die de kennis en kunde van krachttraining combineert met het geven van activerende en ontspannende sportmassages. Na het behalen van zijn opleiding Sport, Gezondheid en Management is hij begonnen met het verbreden van zijn vaardigheden door de opleiding tot fysiotherapeut te volgen.

Trainen met Niek betekent resultaten behalen met de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Zo zorgt hij er tijdens de trainingen voor dat je een perfecte houding hebt, de juiste rusttijden hebt en een passende persoonlijke benadering krijgt. Samen met jou streeft hij de door jou opgestelde doelen na.

Naast zijn studie fysiotherapie en het geven van persoonlijke- en groepstrainingen is hij zelf voetballer. In de weekenden reist hij terug naar Steenwijk, waar hij samen met zijn vrienden op het voetbalveld te vinden is.

Gezelligheid vindt hij belangrijk, zowel in Groningen als in Steenwijk vindt hij sociale gelegenheden erg leuk.

Als je met hem gaat trainen zul je samen veel lachen om slechte grappen, train je tot het gaatje maar verlaat je elke training veilig, voldaan en ontspannen. Want ontspannen door inspannen werkt volgens hem het best. Om het plaatje compleet te maken, kan je bij niek ook terecht voor sportmassage en ontspanningsmassage.

 

Diëtist in opleiding Channa van der Veen

Communicatie specialist en diëtist In opleiding Channa van der Veen

Channa is in 2016 afgestudeerd als communicatiespecialist, waarna ze in datzelfde jaar de opleiding Voeding & Diëtetiek begon. Bij Food and Motion brengt ze als communicatiemedewerker haar kennis over voeding, beweging, psychologie en gezondheid samen in artikelen die op de website, via e-mail en via Facebook gedeeld worden.

Haar grootste wens is om zo veel mogelijk mensen te helpen gezond ouder te worden. Daarmee is ze vooral geïnteresseerd in de preventieve kant van de zorg. Uit eigen ervaring weet ze hoe belangrijk een holistische aanpak voor je gezondheid is. Dat betekent dat je niet alleen fysiek maar ook mentaal gezond moet zijn.

Naast lekker in je vel zitten en gezond eten is sport ook erg belangrijk. Haar passie ligt vooral bij krachttraining. Daarom heeft ze tijdens haar studie een cursus tot fitnessinstructeur (A) gevolgd, om zo ook die passie over te kunnen brengen op anderen.

Door de tijd heen heeft ze met plezier bij verschillende sportscholen gewerkt en stage gelopen. Bij Food and Motion heeft Channa een plek gevonden heeft waar ze zowel veel kan leren op het gebied van training, voeding als coaching en de achterliggende psychologie. Channa bezit meesterlijke communicatie skills en gebruikt deze graag om al deze kennis met je te delen via onze nieuwsbrieven.

Channa deelt haar kennis ook graag live. Daarom verzorgt ze regelmatig workshops in opdracht van de Hanzehogeschool. Dit doet ze onder andere voor middelbare scholieren en voor medestudenten. Deze workshops variëren van thema en richten zich bijvoorbeeld op gezonde voeding maar ook op zelfontplooiing en professionalisering.

In haar vrije tijd stapt ze het liefst op de fiets voor een tochtje door de natuur. Daarnaast wandelt ze graag met vriendinnen een rondje diepenring of de Heerestraat op en neer op zoek naar de beste koopjes.

Het ontwikkelen of verbeteren van preventiecampagnes op het gebied van voeding en gezondheid en het geven van lessen of workshops aan verschillende doelgroepen trekt haar sterk aan. Als ze afgestudeerd is, zal zij daarom haar tijd deels vullen als diëtist en deels als communicatiemedewerker bij Food and Motion.

 

Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Leer hoe je makkelijk afvalt met voeding en training

Proefles personal training

Geef je hier op voor een vrijblijvende kennismaking en proefles personal training.

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Naar boven