Personal trainer Thijs van Kamp

Personal trainer Groningen Thijs van Kamp

Thijs is sinds september 2017 als personal trainer werkzaam bij Food and Motion in Groningen. Zijn passie voor sport begon al vroeg. Vanaf zijn 8e tot en met zijn 17e heeft hij fanatiek gehonkbald en Nederland vertegenwoordigd op het Europees Kampioenschap honkbal in Polen.

Gedurende zijn sportcarrière heeft hij veel gewerkt aan zijn fysiek en daarmee ook de basis gelegd voor zijn fitnesscarrière, waarmee hij begon nadat hij stopte met honkbal. Om zijn kennis en kunde op het gebied van fitness te vergroten heeft hij gedurende zijn opleiding Sportkunde meerdere fitness gerelateerde stages gedaan.

Thijs haalt plezier uit het begeleiden van mensen. Doelen stellen en deze samen met de klant bereiken vindt hij één van de vele leukste dingen van zijn werk personal trainer. Hij laat je flink zweten en spierpijn is onvermijdelijk maar Thijs is tegelijkertijd heel relaxed in omgang.

Hij begrijpt heel goed dat zijn rol als trainer verder reikt dan je alleen achter de broek aan te zitten tijdens de trainingen. Naast het kweken van een fit lichaam voor zijn klanten, vindt Thijs het daarom heel belangrijk dat jij plezier beleeft in de personal training. Succes gegrandeerd!

Personal trainer en sportmasseur Niek Schokker

Personal trainer Groningen - Niek Schokker

Niek is een gemotiveerde personal trainer die de kennis en kunde van krachttraining combineert met het geven van activerende en ontspannende sportmassages. Na het behalen van zijn opleiding Sport, Gezondheid en Management is hij begonnen met het verbreden van zijn vaardigheden door de opleiding tot fysiotherapeut te volgen.

Trainen met Niek betekent resultaten behalen met de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Zo zorgt hij er tijdens de trainingen voor dat je een perfecte houding hebt, de juiste rusttijden hebt en een passende persoonlijke benadering krijgt. Samen met jou streeft hij de door jou opgestelde doelen na.

Naast zijn studie fysiotherapie en het geven van persoonlijke- en groepstrainingen is hij zelf voetballer. In de weekenden reist hij terug naar Steenwijk, waar hij samen met zijn vrienden op het voetbalveld te vinden is.

Gezelligheid vindt hij belangrijk, zowel in Groningen als in Steenwijk vindt hij sociale gelegenheden erg leuk.

Als je met hem gaat trainen zul je samen veel lachen om slechte grappen, train je tot het gaatje maar verlaat je elke training veilig, voldaan en ontspannen. Want ontspannen door inspannen werkt volgens hem het best. Om het plaatje compleet te maken, kan je bij niek ook terecht voor sportmassage en ontspanningsmassage.

 

Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Leer hoe je makkelijk afvalt met voeding en training

Proefles personal training

Geef je hier op voor een vrijblijvende kennismaking en proefles personal training.

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Naar boven