Personal trainer en sportmasseur Niek Schokker

Personal trainer Groningen - Niek Schokker

Niek is een gemotiveerde personal trainer die de kennis en kunde van krachttraining combineert met het geven van activerende en ontspannende sportmassages. Na het behalen van zijn opleiding Sport, Gezondheid en Management is hij begonnen met het verbreden van zijn vaardigheden door de opleiding tot fysiotherapeut te volgen.

Trainen met Niek betekent resultaten behalen met de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Zo zorgt hij er tijdens de trainingen voor dat je een perfecte houding hebt, de juiste rusttijden hebt en een passende persoonlijke benadering krijgt. Samen met jou streeft hij de door jou opgestelde doelen na.

Naast zijn studie fysiotherapie en het geven van persoonlijke- en groepstrainingen is hij zelf voetballer. In de weekenden reist hij terug naar Steenwijk, waar hij samen met zijn vrienden op het voetbalveld te vinden is.

Gezelligheid vindt hij belangrijk, zowel in Groningen als in Steenwijk vindt hij sociale gelegenheden erg leuk.

Als je met hem gaat trainen zul je samen veel lachen om slechte grappen, train je tot het gaatje maar verlaat je elke training veilig, voldaan en ontspannen. Want ontspannen door inspannen werkt volgens hem het best. Om het plaatje compleet te maken, kan je bij niek ook terecht voor sportmassage en ontspanningsmassage.

 

NEURORESET fysiotherapeut Simon Klazinga

Simon Klazinga NEURORESET Food and Motion

Naast onze trainers en diëtist, worden onze klanten ook ondersteund door NEURORESET fysiotherapie Groningen. Simon is de praktijkhouder en behandelend fysiotherapeut. Simon sluit met NEURORESET perfect aan op de visie van Food and Motion. 'Jou helpen pijnvrij te leven' staat daarbij centraal waarbij 'zelfredzaamheid' en 'autonomie' hoog in het vaandel staan.

Net zoals Food and Motion heeft NEURORESET geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Hierdoor kan de beste kwaliteit worden gewaarborgd. Dit betekent overigens niet dat er niets vergoedt wordt, dit is dan ook afhankelijk van hoe jij verzekerd bent voor fysiotherapie.

NEURORESET biedt altijd de optie om vrijblijvend kennis te maken. Ook wanneer je geen klachten hebt maar wel benieuwd bent naar een gratis Check kan je bij Simon terecht. Via het online boekingssysteem kan je zelf een afspraak plannen op de tijd die je wenst.

Wil je meer weten over Simon en NEURORESET, bekijk dan zijn website.

 

Bedrijfsinformatie

  • KvK-nummer: 61403784
  • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
  • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Leer hoe je makkelijk afvalt met voeding en training

Proefles personal training

Geef je hier op voor een vrijblijvende kennismaking en proefles personal training.
captcha
Herladen

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Naar boven