Personal training in Groningen

Zoek jij een personal trainer in Groningen om snel af te vallen en een slank en strak lichaam te krijgen?

Food and Motion verzorgt personal training in Groningen. Dit gebeurt op basis van gespecialiseerde kracht-en conditietrainingen. Naast training, begeleid ik jou als diëtist eventueel ook in jouw voeding. Ben je zoek naar betere prestaties? Of dat droomlichaam waar je al jaren stiekem naar verlangt? Samen werken we doelgericht naar de gewenste resultaten toe. 

Door middel van personal training in combinatie met voeding bied ik jou ondersteuning om jouw doelen te bereiken. Effectieve trainingen en meetbare resultaten staan bij mij bovenaan de lijst!

Personal training Groningen Henk Kramer afvallen onder begeleiding van personal trainer

 

Werkwijze personal training in Groningen

Je traint met name met vrije gewichten en lichaamsgewicht. Als afsluiter werk je nagenoeg elke keer aan jouw uithoudingsvermogen met uitdagende attributen zoals de slee, touwen, airbike hamers en meer. Deze combinatie geeft optimaal trainingsresultaat. Hierdoor wordt je snel fitter, sterker, gespierder en slanker. Je ontwikkelt bruikbare kracht die je zowel dagelijks als tijdens sport in kan zetten. Bovendien wordt je bewuster van jouw lichaam en verbetert jouw balans en lichaamscontrole.

Tijdens het intakegesprek behandelen we onder andere jouw training, voeding en leefstijl. Afhankelijk van jouw wensen stellen we samen haalbare doelen vast. Vervolgens maken we een plan waarmee we deze doelen gaan behalen. De doelen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op:

  • Lichaamsgewicht
  • Spiermassa
  • Vetmassa
  • Krachttoename
  • Uithoudingsvermogen
  • lichaamsmaten
  • Postuur

Jouw voortgang wordt gevolgd door de beginsituatie vast te stellen en tussentijds de metingen te herhalen. Aan de hand hiervan evalueren we hoe je er voor staat. Afhankelijk van de situatie zullen we bepaalde metingen verrichten. Met de uitkomsten van deze metingen passen we onze aanpak zo nodig aan. Hoe vaak en hoe lang je begeleidt wordt hangt af van de beginsituatie en wat je wilt bereiken.

Gedurende de begeleiding leer ik jou de basisprincipes van krachttraining. Ik leer jou de techniek van de oefeningen zodat je deze zelfstandig uit kan voeren zonder blessures en met optimale resultaten.

Daarnaast leer ik jou de basisprincipes van voeding die voor jou van belang zijn en beantwoord ik eventuele vragen. Zo nodig optimaliseren we jouw voeding of stellen we een compleet dagmenu op. Hierdoor zal jouw voeding bijdragen bij het bereiken van jouw doelen. 

 • Twijfel je?
 • Wil je meer informatie?
 • Of wil je direct aan de slag?
 • Plan een proefles en kennismaking.

Ontvang mijn nieuwsbrief

Bedrijfsinformatie

 • KvK-nummer: 61403784
 • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
 • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Testimonial Noortje

Noortje Hendrix

Trainen onder begeleiding van Gustaw heeft mij in korte tijd enorm veel gebracht. 

Doordat Gustaw maatwerk levert, geeft hij je een zeer grondige basis voor een gezond en sterk lijf en motiveert hij je hier zelf mee aan de slag te gaan.

Zijn duidelijke uitleg en informatie over zowel de uitvoer van oefeningen, als het ontwikkelen van een passend eetpatroon, draagt hier sterk aan bij.

Hij heeft humor, oog voor detail en is merkbaar betrokken bij het proces, al met al een zeer prettig mens om mee te werken!

Noortje

Schrijf of bel: 0645955291

Vraag een consult aan of stel een andere vraag.

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Naar boven