Schrijf of bel: 0645955291

Vraag een consult aan of stel een andere vraag.

Personal training in Groningen

Zoek jij een personal trainer in Groningen om snel af te vallen en een slank en strak lichaam te krijgen?

Food and Motion verzorgt personal training in Groningen. Dit gebeurt op basis van gespecialiseerde kracht-en conditietrainingen. Naast training, begeleid ik jou als diëtist eventueel ook in jouw voeding. Ben je zoek naar betere prestaties? Of dat droomlichaam waar je al jaren stiekem naar verlangt? Samen werken we doelgericht naar de gewenste resultaten toe. 

Door middel van personal training in combinatie met voeding bied ik jou ondersteuning om jouw doelen te bereiken. Effectieve trainingen en meetbare resultaten staan bij mij bovenaan de lijst!

Personal Trainer Groningen - The Warrior workout

Personal training werkwijze

Je traint met name met vrije gewichten en lichaamsgewicht. Deze combinatie geeft optimaal trainingsresultaat. Hierdoor wordt je snel fitter, sterker, gespierder en slanker. Je ontwikkelt bruikbare kracht die je zowel dagelijks als tijdens sport in kan zetten. Bovendien wordt je bewuster van jouw lichaam en verbetert jouw balans en lichaamscontrole.

Tijdens het intakegesprek behandelen we onder andere jouw training, voeding en leefstijl. Afhankelijk van jouw wensen stellen we samen haalbare doelen vast. Vervolgens maken we een plan waarmee we deze doelen gaan behalen. De doelen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op:

  • Lichaamsgewicht
  • Spiermassa
  • Vetmassa
  • Krachttoename
  • Uithoudingsvermogen
  • lichaamsmaten
  • Postuur

Jouw voortgang wordt gevolgd door de beginsituatie vast te stellen en tussentijds de metingen te herhalen. Aan de hand hiervan evalueren we hoe je er voor staat. Afhankelijk van de situatie zullen we bepaalde metingen verrichten. Met de uitkomsten van deze metingen passen we onze aanpak zo nodig aan. Hoe vaak en hoe lang je begeleidt wordt hangt af van de beginsituatie en wat je wilt bereiken.

Gedurende de begeleiding leer ik jou de basisprincipes van krachttraining. Ik leer jou de techniek van de oefeningen zodat je deze zelfstandig uit kan voeren zonder blessures en met optimale resultaten.

Daarnaast leer ik jou de basisprincipes van voeding die voor jou van belang zijn en beantwoord ik eventuele vragen. Zo nodig optimaliseren we jouw voeding of stellen we een compleet dagmenu op. Hierdoor zal jouw voeding bijdragen bij het bereiken van jouw doelen.

 

 • Twijfel je?
 • Wil je meer informatie?
 • Of wil je direct aan de slag?
 • Personal Training brengt jou verder!

 

 

 

 

 

Ontvang mijn nieuwsbrief

Bedrijfsinformatie

 • KvK-nummer: 61403784
 • IBAN: NL82 KNAB 0205 8143 87 ten name van Food and Motion
 • Kwaliteitsregister paramedici: 19912769089

Testimonial Gineke

Personal training en voedingsadviezen - Gineke Munting valt af en leeft op
ik heb Gustaw leren kennen via mijn dochters, ze waren begonnen met bootcampen en waren er wild enthousiast over. Net wat voor jou mam.....ja hoor, ik als oude taart van 55 jaar een beetje de kardingerbult op rennen, het is goed met jullie, dacht ik.

Ondertussen was ik er wel van overtuigd dat ik wat moest gaan doen qua sporten, ik kreeg steeds meer vage klachtjes van mijn bewegingsapparaat, last van mn heup, mijn schouder die soms opspeelde, 20 kilo te zwaar en een conditie om van te janken. Maar ik ben geen sportschool mens, daar ben ik zo op uit gekeken en verzin allerlei goede redenen om niet te gaan.

Maar het gezeur van de dames hield niet op. Oke dan, ik ga wel een proefles meedraaien, zijn jullie tevreden en ik kan aantonen dat bootcampen echt niets is voor 55 plussers!

Ondertussen had ik al kennisgemaakt met Gustaw in een supermarkt waar hij als dietist voorlichting gaf aan het winkelend publiek.

“ Mijn moeder wil ook graag sporten Gustaw, maar denkt dat bootcampen voor haar niets is” .....daar stond ik met mijn goede gedrag en voor ik het wist had ik een afspraak voor een proefles.

Met gemengde gevoelens toog ik samen met mijn dochters naar Kardinge en ontmoette daar een groep enthousiaste, meest jonge, sporters. Gustaw vroeg mij of ik ook rekening moest houden met eventuele lichamelijke beperkingen en los ging het.

En het was leuk!

Op mijn eigen tempo kon ik meedoen, zonder het gevoel te krijgen dat ik onderdeed voor de anderen. Juist het groepsgevoel gaf mij veel energie en de kracht tot het uiterste te gaan en met het wakend oog van Gustaw om mij te behoeden voor blessures. Want dat had ik wel even goed duidelijk gemaakt dat ik het mij niet kon permitteren geblesseerd te raken gezien mijn drukke werkzame leven.

Ik ben nu ruim een jaar bezig en combineer bootcamp met personal training en dieetadviezen, want dat geeft Gustaw ook.

Het resultaat:
Mijn conditie is sterk verbeterd, ben inmiddels 10 kilo afgevallen, voel me veel fitter, sterker en heb geen klachten meer van mijn schouder en heup. Ik sta veel rechterop en ik kan weer rennen, gewoon onvoorstelbaar.

Ik heb gewoon het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kan....

Dus 50 plusser, heb je het gevoel dat jouw lichaam het laat afweten? Ga aan de slag met personal training en combineer dit met voedinsgbegeleiding en lekker bootcampen in de buitenlucht dan maak je sprongen van ongekende omvang. Ik ben blij dat mijn dochters niet zijn opgehouden met zeuren, ik heb me jaren niet zo goed gevoeld als nu.

Gineke Munting

Testimonial Noortje

Noortje Hendrix

Trainen onder begeleiding van Gustaw heeft mij in korte tijd enorm veel gebracht. 

Doordat Gustaw maatwerk levert, geeft hij je een zeer grondige basis voor een gezond en sterk lijf en motiveert hij je hier zelf mee aan de slag te gaan.

Zijn duidelijke uitleg en informatie over zowel de uitvoer van oefeningen, als het ontwikkelen van een passend eetpatroon, draagt hier sterk aan bij.

Hij heeft humor, oog voor detail en is merkbaar betrokken bij het proces, al met al een zeer prettig mens om mee te werken!

Noortje

Contact

Food and Motion
Mobiel: 0645955291
Wasaweg 4 - 1
9723 JD Groningen

Locatie

Testimonial Peter

Peter Mulder

Ik vroeg mij af waarom ik ondanks mijn fysiek drukke baan en sporten, niet veel fitter voelde dan dat ik deed. De vraag was natuurlijk wat ik fout deed.

Gustaw heeft mij de werking van voeding en training uitgelegd en samen hebben we een nieuwe basis gelegd voor een gezond en energiek lijf. Voor dat ik het door had, kwamen de eerste resultaten! En hoe!

Ik voel sinds kort de wind in mijn rug en de zon op mijn kop en dit gevoel wil ik echt niet meer kwijt.

Deze samenwerking aangaan met Gustaw is een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt de afgelopen jaren.

Peter

Naar boven